Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Suklaamuffinsit Mustaherukkapursotteella
Gluteenittomat Suklaamuffinsit Mustaherukkapursotteella
Resepti julkaistu
Gluteenittomat Suklaamuffinsit Mustaherukkapursotteella
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Annokset
12
kplKypsennysaika
15
minuuttiaAinekset
120 g tummaa suklaata
125 g margariinia/voita
1,5 dl sokeria
2 munaa
4 dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta
2 tl leivinjauhetta
0,5 dl kaakaojauhetta
2 dl kermaa
- Päälle
1,5 dl kuohukermaa
1 prk Valio Viola Eila mustaherukkatuorejuustoa
3 rkl tomusokeria
parikymmentä kotimaista mustikkaa väriä antamaan
kaakaojauhetta
Valmistus
- Pilko suklaa pieniksi paloiksi. Vatkaa margariini ja sokeri keskenään.
- Lisää joukkoon kanamunat yksitellen, voimakkaasti vatkaten.
- Yhdistä jauhoseos, leivonjauhe ja kaakaojauhe keskenään.
- Lisää seos taikinaan vuorotellen kerman kanssa. Lisää suklaarouhe.
- Paista 200-uunissa n. 15 min, kokeile kypsyys hammastikulla.
- Jäähdytä leivonnaiset.
- Päälle
- Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää tomusokeri ja marjat.
- Lisää joukkoon tuorejuusto, vatkaa varovasti sekaisin.
- Pursota haluamallasi tavalla.
- Päälle siivilöi kaakaojauhetta ja koristele haluamallasi tavalla.
© Tiina Kervinen