Gluteenittomat Suklaamuffinsit Mustaherukkapursotteella

Gluteenittomat Suklaamuffinsit Mustaherukkapursotteella

n. 12kpl

AINEKSET

120 g tummaa suklaata
125 g margariinia/voita
1,5 dl sokeria
2 munaa
4 dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta
2 tl leivinjauhetta
0,5 dl kaakaojauhetta
2 dl kermaa

PÄÄLLE
1,5 dl kuohukermaa
1 pkr Valio Viola Eila mustaherukkatuorejuustoa
3 rlk tomusokeria
parikymmentä kotimaista mustikkaa väriä antamaan
kaakaojauhetta

VALMISTUS

Pilko suklaa pieniksi paloiksi. Vatkaa margariini ja sokeri keskenään.
Lisää joukkoon kanamunat yksitellen, voimakkaasti vatkaten.
Yhdistä jauhoseos, leivonjauhe ja kaakaojauhe keskenään.
Lisää seos taikinaan vuorotellen kerman kanssa. Lisää suklaarouhe.
Paista 200-uunissa n. 15 min, kokeile kypsyys hammastikulla.
Jäähdytä leivonnaiset.

PÄÄLLE
Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää tomusokeri ja marjat.
Lisää joukkoon tuorejuusto, vatkaa varovasti sekaisin.
Pursota haluamallasi tavalla.
Päälle siivilöi kaakaojauhetta ja koristele haluamallasi tavalla,

© Tiina Kervinen

Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *