Gluteenittomat Helpot Flatbreadit eli Pannuleivät

Gluteenittomat Pannuleivät

Gluteenittomat Pannuleivät eli Flatbreadit ovat helppoja ja nopeita valmistaa. Täytteeksi voit laittaa erilaisia tortillatäytteitä tai nauttia sellaisenaan.
 

AINEKSET

5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta
1 ½ tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
2 ½ dl maustamatonta jogurttia
n. 3/4 dl oliiviöljyä

VALMISTUS

Sekoita jauho, leivinjauho ja suola keskenään.

Lisää joukkoon jogurtti ja oliiviöljy ja sekoita.

Jaa taikina 3-4 osaan ja pöyritteke palloiksi. Kauli jauhoitetulla pinnalla kunnes noin puolen sentin paksuisia.

Paista pannulla ilman öljyä muutama minuutti molemmin puolin kunnes pinta saa vähän väriä.

Tarjoile gluteenittomat pannuleivät tortillatäytteiden kera tai nauti ne sellaisenaan.

Selma Mönkäre | FitFoodieSelma

Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *