Uutuustuotteet

Me Viljatuotteella yritämme aina keksiä jotain uutta gluteenittomaan maailmaan. Kehitämme ja mietimme jatkuvasti uusia jauhoja, seoksia tai muita myllytuotteita vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin. Periaatteena pidämme sen, että tuotteistamme et löydä lisä- tai säilöntäaineita etkä vehnätärkkelystä ja sen, että valmistamme kaiken mahdollisimman laadukkaista raaka-aineista.

Näytetään kaikki 6 tulosta

 • Viljatuotteen pussinsulkija

  Pussinsulkija 220 mm


  Nyt uutuutena Viljatuotteen valikoimassa kätevä pussinsulkija! Pussinsulkija on suunniteltu uusien 3 kg pussiemme sulkemiseen uudelleen ja uudelleen. Pussinsulkijan leveys on 26 cm, mutta suljettavan alueen maksimileveys 22 cm.

  3,99 
 • Gluteeniton durrajauhoseos

  Gluteeniton Durrajauhoseos, 500g

  Gluteeniton durrajauhoseos suolaiseen ja makeaan gluteenittomaan leivontaan. Durrajauhoseos sisältää runsaasti kuitua ja kasviproteiineja sekä paljon rautaa ja kivennäisaineita. Durrajauhoseoksella saavutat helposti vehnämäisen maun ja koostumuksen leivontaan.

   

  Gluteeniton Durrajauhoseos on luotu pitäen silmällä moniallergikkoja. Se ei nimittäin sisällä laisinkaan riisiä tai maissia, toisin kuin meidän muut jauhoseokset.

   

  Tämä Virtasalmen Viljatuotteen Gluteeniton Durrajauhoseos on kehitetty yhteistyössä Helena Kemppaisen kanssa.

   

  Ainesosat: Täysjyvädurrajauho (EU), perunajauho, tapiokatärkkelys, psyllium.

  3,45 
 • Teff puurohiutale 350g

  Gluteeniton Teff puurohiutale, 350 g


  UUTUUSTUOTE! SAATAVILLA VERKKOKAUPASTA 12.3.2022 ALKAEN!

  Gluteeniton Teff puurohiutale valmistetaan luontaisesti gluteenittomasta hirssinsukuisesta teff viljasta, jonka pienet siemenet sisältävät lysiiniä, lihasten rakennusainetta. Lisäksi teff on hyvin kuitupitoista ja sisältää myös kasvisproteiinia, kalsiumia, magnesiumia, rautaa, sinkkiä ja B6 vitamiinia.

   

  Gluteeniton Teff puurohiutale sopii niin keitettäväksi kuin uunissa haudutettavaksi tai pikapuuron tapaan kuumaan veteen turvotettavaksi. Parhaan koostumuksen saat hauduttamalla puuroa miedolla lämmöllä. Mitä pidempi haudutus, sen pehmeämpi puuro. Lisää valmiiseen puuroon voi nokare ja nauti ruispuuron tapaan. Vaihtoehtoisesti voit nauttia puuron marjojen tai hedelmien kera. Voit lisätä puurohiutaleet myös sellaisenaan jogurtin tai rahkan joukkoon.


  Ainesosat: Teff 100 %

  Glutenfria teff grötflingor
  Ingredienser: Teff 100 %

  4,90 
 • Täysjyvädurrajauho

  Täysjyvädurrajauho, 500g

  Durrasta valmistettu vaalea täysjyväjauho. Täysjyvädurrajauho on luontaisesti gluteeniton ja sisältää runsaasti kuitua ja kasviproteiineja sekä paljon rautaa ja kivennäisaineita. Se muistuttaa maultaan ja koostumukseltaan vehnäjauhoja ja soveltuukin niin makeaan kuin suolaiseen leivontaan.

   
  Maailman keittiö on hyödyntänyt durraa jo muinaisista ajoista lähtien. Luontaisesti gluteeniton ja erittäin ravintorikas durra soveltuu moneen leivontaan. Kokeile durrajauhoja esimerkiksi leivän leipomiseen tai pizzapohjaan!
  3,25 
 • Teff-maissimuro 380g

  Gluteeniton Teff-maissimuro, 380 g


  Gluteeniton Teff-maissimuro on herkullisen rouskuva uutuus Aamun Parhaat -tuotesarjaamme.

   

  Murot valmistetaan luontaisesti gluteenittomasta hirssin sukuisesta teff viljasta sekä maissista. Teffin pienet siemenet sisältävät runsaasti lysiiniä, lihasten rakennusainetta. Lisäksi teff on hyvin kuitupitoista ja sisältää myös kasvisproteiinia, kalsiumia, magnesiumia, rautaa, sinkkiä ja B6 vitamiinia.

   

  Gluteeniton Teff-maissimuro sopii syötäväksi sellaisenaan tai jogurtin tai maidon kanssa. Murot sopivat myös marjojen ja hedelmien seuraksi.

   

  Ainesosat: Teff 46 %, maissisuurimo 46 %, luomu ruskea sokeri, suola, luomu auringonkukkalesitiini.

   

  Glutenfria teff majsflingor
  Ingredienser: Teff 46 %, majsgryn 46 %, ekologiskt brunt socker, salt, ekologiskt solroslecitin.

  7,50 
 • Suolaista ja makeaa 2022

  Suolaista ja Makeaa 2022 -reseptivihko


  Reseptivihkosta löydät suosituimmat helpot ja herkulliset suolaiset sekä makeat reseptimme. Lisäksi vihkossa on tietoa gluteenittomasta leivonnasta. Kaikissa ohjeissa on käytetty Virtasalmen Viljatuotteen luonnostaan gluteenittomia jauhoja ja jauhoseoksia. Lue ja inspiroidu!

  Kurkkaa reseptivihkosta seuraavat reseptit:


  Lue reseptivihkomme sähköisesti täältä!

  1,00