Gluteenittomat Kinder-kuppikakut ovat tuplasuklainen herkku! Maitosuklaamuffinssit kuorrutetaan herkullisella valkosuklaakuorrutteella. Jos haluat jättää kuorrutteen pois, lisää taikinaan enemmän valkosuklaan palasia.
AINEKSET
Muffinssit
150 g margariinia
2 dl sokeria
2 kananmunaa
½ dl vettä
3 dl Virtasalmen Viljatuotteen Tummaa Gluteenitonta Jauhoseosta
3 rkl kaakaojauhetta
2 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
muutama rivi valkosuklaata (ja halutessasi maitosuklaata)
Kuorrute
200 g tuorejuustoa
100 g margariinia
150 g valkosuklaata
2 tl vaniljauutetta
6 dl tomusokeria
VALMISTUS
Vaahdota huoneenlämpöinen margariini ja sokeri. Lisää kananmunat ja vesi. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Lisää joukkoon suklaan palaset ja kääntele sekaisin. Annostele muffinssivuokiin (noin 9 isoa). Paista 200-asteessa noin 15minuuttia.
Sekoita kylmä margariini noin 2 dl tomusokeria yleiskoneessa tai sähkövatkaimella. Lisää tuorejuusto, sulatettu valkosuklaa ja vaniljauute joukkoon. Sekoita tasaiseksi. Lisää tomusokeria 1-2 dl kerrallaan joukkoon. Siirrä pursotinpussiin ja kuorruta jäähtyneet muffinssit. Ripottele päälle Kinder-munan palasia tai valko- sekä maitosuklaan murusia/raastetta.
Säilytä jääkaapissa ja ota lämpiämään ennen herkuttelua, jotta kuppikakku hieman pehmenee.