Gluteenittomat Kanelimurot

AINEKSET

125 g voita
1,2 dl sokeria (100 g)
1 kananmuna
¾ tl soodaa
1 tl kanelia
½ tl Virtasalmen Viljatuoteen Gluteenitonta Psylliumia  
n. 2 ¼ dl Virtasalmen Viljatuoteen Gluteenitonta Pullajauhoseosta

PÄÄLLE
sokeria
kanelia
kananmunaa

VALMISTUS

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.
Lisää kananmuna vatkaten vaahtoon.
Sekoita pullajauhoon sooda, psyllium, kaneli ja lisää seokseen.
Laita taikina jääkaappiin kovettumaan.
Kauli taikinasta hyvin jauhotetulla alustalla levy ja ota siitä muotilla pipareita.
Sekoita kananmuna kevyesti kupissa ja tee pullasiveltimellä piparin keskelle ”täplä”.
Ripottele sen jälkeen kananmunan päälle kaneli-sokeri seosta.
Paista piparit 180-200 asteessa uunin keskitasolla noin 10 minuuttia tai kunnes ovat saaneet kauniin vaalean ruskean värin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *