Gluteeniton Hedelmäkakku

AINEKSET

1 tlk (200 g) kermaviiliä
1 dl sokeria
1 dl siirappia
1 pkt (100 g) sokeroitua hedelmäsekoitusta
1 dl cocktailkirsikoita kuutioituna
200 g voita
1 kananmuna
4,5 dl Virtasalmen Viljatuoteen Gluteenitonta Pullajauhoseosta 
1 tl soodaa
1 tl leivinjauhetta
1 tl inkivääriä
1 tl kanelia
1 tl pomeranssia
½ tl Virtasalmen Viljatuoteen Gluteenitonta Psylliumia 

VALMISTUS

Sekoita kermaviiliin kananmuna, sokeri, siirappi, hedelmät ja voisula.
Lisää jauhoseos, johon on sekoitettu kohotusaineet, mausteet ja psyllium.
Sekoita tasaiseksi.
Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun (esim. Virtasalmen Viljatuoteen Gluteenittomalla Tummalla Täysjyväriisijauholla tai mantelijauholla) kakkuvuokaan.
Paista 175 asteessa noin 1 tunti.
Kumoa kakku jäähtyneenä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *