Gluteenittomat Piparkakut

Gluteenittomat Piparkakut

AINEKSET

1 dl tummaa siirappia
1 dl sokeria
2 tl kanelia
2 tl inkivääriä
1 tl pomeranssinkuorta
1 tl neilikkaa
½ tl maustepippuria
½ tl suolaa
100 g voita
2 kananmunaa
1 tl soodaa
5,5 dl Virtasalmen Viljatuoteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta

VALMISTUS

Kiehauta siirappi, sokeri ja mausteet kattilassa.
Sulata voi hiukan jäähtyneeseen seokseen ja lisää sen jälkeen kananmunat.
Yhdistä jauhoon sooda ja lisää taikinaan.
Laita piparitaikina tiiviiseen kulhoon ja anna kovettua jääkaapissa yön yli.
Kauli taikina jauhotetulla alustalla ohueksi levyksi ja ota siitä muotilla pipareita.
Paista 200 asteessa 5-7 minuuttia.

Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *