Gluteenittomat Blinit Jugurtilla

AINEKSET

3 dl bulgarianjogurttia tai kermaviiliä
15 g hiivaa
2 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Tattarijauhoa
1 tl sokeria
1 dl kuumaa maitoa
1 tl suolaa
1 rkl voisulaa
1 keltuainen ja 1 valkuainen

VALMISTUS

Lämmitä jogurtti tai kermaviili kädenlämpöiseksi, liuota siihen hiiva ja sekoita joukkoon tattarijauhot ja sokeri.
Anna taikinan kohota parisen tuntia huoneenlämmössä tai pidempäänkin viileämmässä.
Sekoita ennen paistamista taikinaan kuuma maito, suola, voisula, keltuainen ja vaahdoksi vatkattu valkuainen viimeisenä.
Paista taikinasta blini- tai ohukaispannulla voissa miedolla lämmöllä paksuhkoja blinejä.

Herkuttele esim. smetanan, sienisalaatin, suolakurkkujen, muikkujen ja punasipulisilpun kera.

2 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *