Gluteeniton Marjapiirakka

Virtasalmen Viljatuotteen kaurahiutaleet tuo mukavaa pehmeyttä piirakkapohjaan.

AINEKSET

POHJA
150 g voita
¾ dl sokeria
1 kanamuna
2 dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa tai Rouheista Gluteenitonta Jauhoseosta
1 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Kaurahiutaleita
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria

TÄYTE
4–5 dl mustikoita
1 tlk kermaviiliä
1 kananmuna
1 tl vaniljasokeria

VALMISTUS

Vaahdota voi ja sokeri.
Lisää kanamuna huolellisesti sekoittaen.
Yhdistä kuiva-aineet ja lisää taikinaan.
Sekoita taikina tasaiseksi.
Taputtele taikina voidellun piirakkavuoanpohjalle ja reunoille.

TÄYTE
Kaada päälle mustikat.
Sekoita täytteen ainesosat ja kaada mustikoiden päälle.
Paista 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
Anna piirakan hieman jäähtyä ennen tarjoilua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *