Gluteeniton Mansikkajuustokakku

Gluteeniton Mansikkajuustokakku

Ihana juustokakku Virtasalmen Viljatuotteen tummasta gluteenittomasta jauhoseoksesta.

AINEKSET

POHJA
2 munaa
0.5 dl (ruoko)sokeria
0.5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Tummaa Jauhoseosta
0.5 tl leivinjauhetta
1 ml appelsiiniaromia

TÄYTE
2.5 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
2 dl vaniljarahkaa
3 dl mansikkasurvosta
0.5 dl sokeria
5 liivatetta

VALMISTUS

POHJA
Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.
Lisää aromi ja kuivat aineet.
Paista pohjaa irtopohjavuuassa 175 asteessa 15 minuuttia.

TÄYTE
Survo pakastemansikoista survosta esim. tehosekoittimella tai sauvasekoittimella.
Vaahdota vaniljakastike ja lisää muut ainekset.
Lopuksi lisää pieneen määrään veteen liuotetut liivatteet.

Laita kakkupohja puhtaaseen, leivinpaperilla pohjustettuun irtopohjavuokaan ja kostuta sitä kevyesti maito-vaniljasokeriseoksella.
Levitä pohjan päälle täyte ja laita jääkaappiin jähmettymään yön yli.

Voit tehdä viellä kakun päälle pienen kerroksen suklaamoussea.
Sekoita 50 g sulatettua gluteenitonta suklaata ja 1 dl vaahdotettua kuohukermaa ja lisää siihen 1 liivatelehti pieneen määrään vettä liuotettuna.
Levitä kakun päälle ja anna jähmettyä jääkaapissa muutama tunti.

Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *