Tähän piirakkaan sopii pakastemarjat ja pohja valmistuu helposti Virtasalmen Viljatuotteen gluteenittomasta pullajauhoseoksesta.
AINEKSET
POHJA
100 g voita
0.5 dl sokeria
1 muna
1 ml Butter-Vanilla-aromia
2 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Pullajauhoseosta
1 tl leivinjauhetta
TÄYTE
2 dl kermaviiliä
0.5 dl sokeria
1 muna
1 tl vaniljasokeria
marjoja valinnan mukaan
(hillosokeria)
VALMISTUS
POHJA
Vaahdota pehmeä voi ja sokeri.
Lisää vaahtoon kananmuna ja aromi.
Lisää kuivat aineet varovasti sekottaen joukkoon.
Painele taikina voideltuun piirakkavuokaan.
TÄYTE
Pohjan päälle marjaseos sekä hiukan hillosokeria.
Marjojen päälle loput täyteet keskenään sekoitettuna.
Päälle voi halutessaan ripotella esim. puolukoita.
Paista pohjaa noin. 200 asteessa 30min.