Glutenfri Bovetekross, 500 g
35 kr
Bovetegryn är ett enkelt sätt att ge textur, näringsämnen och krispighet till rullar, bröd och pannkakor. Det kokar snabbare än semolina.
✅ skalade och hackade bovetefrön
✅ källa till växtprotein och spårämnen
✅ konsistens för gröt, krispighet för bakning
❌ inga tillsatser eller konserveringsmedel, GMO-fri
Ingredienser: krossat bovetefrö
Se recept som innehåller den här produkten →.

FI-004-002
Glutenfri Bovetekross ger textur och krispighet till rullar, bröd och tunnbröd. Du kan lägga till den som sådan i färsk och bakad gröt. Den har kortare koktid än bovetegryn.
Bovete är en komplett proteinkälla som innehåller essentiella aminosyror och vitaminerna B1 och B2. Bovetefrön innehåller lysinaminosyra och organiskt bundet kalcium, järn, kalium, magnesium, kisel och fluor, som är viktiga för varje kropp.
✅ protein och spårämnen för en glutenfri kost
✅ lätt smältbar, magvänlig konsistens
✅ lämplig för bakning och matlagning
❌ inga tillsatser eller konserveringsmedel, GMO-fri
Naturligt glutenfritt och näringsrikt bovete är ett perfekt val för personer med celiaki och personer som följer en glutenfri diet.
Glutenfri havregrynsgröt med havregrynsbakelse
Glutenfria bovetechips
Glutenfri bovetegröt
Glutenfria bovetebrödrullar
NÄRINGSINNEHÅLL | 100g |
---|---|
Energi | 1560 kJ / 367 kcal |
Fett, varav mättat | 1,6 g, < 0,1 g |
Kolhydrater, varav sockerarter | 82,2 g, < 2 g |
Kostfiber | 2,4 g |
Protein | 6,2 g |
Salt | < 0,1 g |
Vikt | 0,53 kg |
---|---|
Dimensioner | 95 × 53 × 164 mm |
Tillverkare | Virtasalmen Viljatuote Oy |
Glutenfritt varumärke | FI-004-002 |
Recensioner
Det finns inga recensioner än.