Hemsidan " Glutenfria recept " Salta bakverk " Glutenfri majsgröt

Glutenfri majsgröt

Glutenfri majsgröt

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 från 0 röster

Glutenfri majsgröt är snabbt tillagad för de små i familjen med Virtasalmi Cereal Products glutenfria majsmjöl. Krydda med salt efter smak! Prova och älska det också!

Ingredienser

Beredning

  • Använd en tjockbottnad kastrull för att koka gröt.
  • Häll ca 3 dl mjölk i kastrullen och låt koka upp.
  • Resten av mjölken och maizenan blandas till en stor blandning, som tillsätts till blandningen under kraftig omrörning hela tiden.
  • Stäng av värmen och låt gröten dra under lock.
  • Rör om då och då tills den glutenfria majsgröten är klar.

Tips

  • Gröten är också lämplig för vuxna smaker. Du kan piffa upp gröten genom att lägga till valfri topping.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.