Hemsidan " Glutenfria recept " Söta bakverk " Glutenfri äppelpaj

Glutenfri äppelpaj

Glutenfri äppelpaj

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
3.3 från 3 röster
Portioner

12

st
Tillagningstid

25

minuter

Glutenfri äppelpaj är sensommarens delikatess, gjord av glutenfri ljus mjölblandning eller mjölblandning för bullar från Virtasalmen Viljatuote.

Ingredienser

Beredning

  • Blanda alla ingredienser och bred ut dem i botten på en smord pajform.
  • Fyllning
  • Skär upp äpplena, skiva dem och lägg dem ovanpå degen.
  • Toppa äpplena med kanel och socker efter smak.
  • Grädda i 200 grader i 25 min.
  • Servera den glutenfria äppelpajen med t.ex. vaniljsås eller glass.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.