Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfria smörgåsbiskvier

Glutenfria smörgåsbakelser

Glutenfria smörgåsbakelser

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 från 0 röster
Tillagningstid

15

minuter

Glutenfria smörgåsbakelser är ett gott tilltugg att servera som förrätt eller till middagsbjudningen. Sandwichbiskvierna är dessutom riktigt enkla att göra. Prova och älska dem du också!

Ingredienser

Beredning

  • Smält smöret, tillsätt kallt vatten och rör ner de torra ingredienserna.
  • Kavla ut degen till en tunn skiva.
  • Skär arket i rutor med hjälp av en bakplåtspinne, lägg på ett bakplåtspapper, pricka och grädda i en 200°C varm ugn i 15 minuter.


  • Glutenfria smörgåsbiskvier är utsökta som de är eller med färskost och grönsaker. © Raija Alatalo

En kommentar

  1. De var lätta att göra. Jag rullade ut dem direkt på ett bakplåtspapper som var lika stort som en långpanna (60 cm ugn). Jag hade inget grovt mjöl, så jag använde 0,5 dl havremjöl och resten av den ljusa mjölblandningen.
    Var tvungen att ha en ostbricka, men jag ska göra en ny omgång och blanda i rosmarin. Härliga instruktioner du har.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.