Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Voileipäkeksit
Gluteenittomat Voileipäkeksit
Resepti julkaistu
Gluteenittomat Voileipäkeksit
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Kypsennysaika
15
minuuttiaGluteenittomat voileipäkeksit ovat herkullinen pikkusuolainen alkupaloiksi tai illanistujaisten tarjottavaksi. Voileipäkeksit ovat myös todella helppoja valmistaa. Kokeile ja ihastu sinäkin!
Ainekset
100 g voita
2 dl vettä
1 tl leivinjauhetta
0,5 tl suolaa
3,5 dl Virtasalmen Viljatuoteen Rouheista Gluteenitonta Jauhoseosta
(2 rkl seesaminsiemeniä)
Valmistus
- Sulata voi, lisää kylmä vesi ja sekoita kuivat ainesosat joukkoon.
- Kaaviloi taikina ohueksi levyksi.
- Leikkaa levy taikinapyörän avulla neliöiksi, nosta leivinpaperin päälle pellille, pistele ja paista 200 asteisessa uunissa 15 minuuttia.
- Gluteenittomat voileipäkeksit maistuvat sellaisenaan tai vaikkapa tuorejuuston ja kasvisten kera.
© Raija Alatalo
Olipas helppoja tehdä. Kaulin suoraan pellin kokoiselle leivinpaperille (uuni 60cm). Ei tietty ollut rouheisia jauhoja, niin laitoin kaurajauhoja 0,5 dl ja loput vaaleara seosta.
Oli tarve saada juustotarjottimelle, mutta teen uuden satsin ja laitan rosmariinia sekaan. Ihanat ohjeet teillä.