Första sidan » Glutenfria recept » Glutenfria chokladkakor

Glutenfria chokladkakor

Glutenfria chokladkakor

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 från 0 röster
Portioner

30

st

Dessa glutenfria chokladkakor är enkla och snabba att göra! Men framför allt är de väldigt hälsosamma! Prova det och bli kär i det!

Ingredienser

Beredning

  • Mosa ingredienserna i en mixer.
  • Klä en kantad ugnsform (ca 17 x 15 cm) med bakplåtspapper.
  • Tryck ut blandningen i en ca 1 cm tjock skiva.
  • Ställ kastrullen i kylen för att stelna i ett par timmar.
  • Skär massan i stänger.
  • Slå in de glutenfria chokladkakorna i papper eller folie och ta dem till ett mellanmål. Förvara i kylen.
  • Kom ihåg att ett mellanmål hjälper dig att ta dig igenom en lång dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.