Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat suklaapatukat
Gluteenittomat suklaapatukat
Resepti julkaistu
Gluteenittomat suklaapatukat
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Määrä
30
kplNämä gluteenittomat suklaapatukat ovat helppo ja nopea tehdä! Ennen kaikkea ne ovat kuitenkin erittäin terveelliset! Kokeile ja ihastu sinäkin!
Ainekset
2 dl rusinoita
1 dl kuorittuja manteleita
1 dl Virtasalmen Viljatuotteen gluteenittomia pieniä kaurahiutaleita
0,5 dl raakakaakaojauhetta
n. 2 rkl vettä
n. 1 rkl kylmäpuristettua kookosöljyä
Valmistus
- Soseuta ainekset tehosekoittimessa.
- Vuoraa reunallinen vuoka (n. 17 x 15 cm) leivinpaperilla.
- Painele seos n. 1 cm paksuiseksi levyksi.
- Nosta vuoka jähmettymään jääkaappiin pariksi tunniksi.
- Leikkaa massasta patukoita.
- Kääräise gluteenittomat suklaapatukat paperiin tai folioon ja nappaa evääksi. Säilytä jääkaapissa.
- Muistathan, että välipala auttaa jaksamaan pitkän päivän.