gluteenittomat suklaapatukat

Gluteenittomat suklaapatukat

Nämä gluteenittomat suklaapatukat ovat helppo ja nopea tehdä! Ennen kaikkea ne ovat kuitenkin erittäin terveelliset! Kokeile ja ihastu sinäkin!

AINEKSET

2 dl rusinoita
1 dl kuorittuja manteleita
1 dl Virtasalmen Viljatuotteen gluteenittomia pieniä kaurahiutaleita
½ dl raakakaakaojauhetta
n. 2 rkl vettä
n. 1 rkl kylmäpuristettua kookosöljyä

VALMISTUS

Soseuta ainekset tehosekoittimessa.
Vuoraa reunallinen vuoka (n. 17 x 15 cm) leivinpaperilla.
Painele seos n. 1 cm paksuiseksi levyksi.
Nosta vuoka jähmet­tymään jääkaappiin pariksi tunniksi.
Leikkaa massasta patukoita.
Kääräise gluteenittomat suklaapatukat paperiin tai folioon ja nappaa evääksi. Säilytä jääkaapissa.

Muistathan, että välipala auttaa jaksamaan pitkän päivän. 

Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa, saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista resepteistämme.

Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.