Gluteenittomat suklaapatukat

Gluteenittomat suklaapatukat

Nämä gluteenittomat suklaapatukkat ovat helppo ja nopea tehdä! Ennen kaikkea ne ovat kuitenkin erittäin terveelliset!

<h4AINEKSET

2 dl rusinoita
1 dl kuorittuja manteleita
1 dl Virtasalmen Viljatuotteen gluteenittomia pieniä kaurahiutaleita
1/2 dl raakakaakaojauhetta
n.2 rkl vettä
n.1 rkl kylmäpuristettua kookosöljyä

VALMISTUS

Soseuta ainekset tehosekoittimessa.
Vuoraa reunallinen vuoka (n. 17 x 15 cm) leivinpaperilla.
Painele seos n. 1 cm paksuiseksi levyksi.
Nosta vuoka jähmet­tymään jääkaappiin pariksi tunniksi.
Leikkaa massasta patukoita.
Kääräise patukat paperiin tai folioon ja nappaa evääksi. Säilytä jääkaapissa.

Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *