Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfria små pizzor

Glutenfria små pizzor

Glutenfria små pizzor

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
4.0 från 5 röster
Portioner

9

st
Tillagningstid

10

minuter

Dessa pizzor gjorda på spannmålsproduktens glutenfria Bun Flour, Curd och Eggs kommer att hålla dig hungrig och smaka utsökt. Fyll efter din smak!

Ingredienser

Beredning

  • Blanda samman alla ingredienser.
  • Dela degen i 9 delar och rulla till bullar.
  • Tryck ut till små pizzor på ett bakplåtspapper.
  • Bred först ut tomatsåsen över pizzan, lägg sedan på fyllning och riven ost.
  • Baka i 225 grader i 10 - 15 minuter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.