Hemsidan " Glutenfria recept " Söta bakverk " Glutenfria kryddbiskvier
Glutenfria kryddade kex
Publicerad på
Glutenfria kryddade kex
Recept av Kirsi Euspilys
Portioner
12
stTillagningstid
15
minuterUnderbart mjuka glutenfria kryddade kex är lätta att göra med Virtasalmi Cereal Products mörka rismjöl. De är perfekta att servera vid kaffebordet.
Ingredienser
2,5 dl Mandelmjöl
0,5 dl potatismjöl
1 tsk bakpulver
1 tsk malen kanel
1 tsk malen ingefära
1 dl farinsocker
60 g smält smör
1 ägg
Beredning
- Det är enkelt att göra degen. Blanda ihop de torra ingredienserna.
- Tillsätt det smälta smöret och ägget.
- Rulla degen för hand till ca 12 bollar, eller fler om du vill göra mindre kakor.
- Grädda i 200°C ugn i ca 15 minuter tills kakorna är ljusbruna.
Läckert mjuka glutenfria kryddkakor för kaffebordet. Kirsi Epäpäilys |Villa Kanervas bakugn