Startsida " Glutenfria recept " Glutenfria Tjinuskibakelser

Glutenfria Tjinuskibakelser

Glutenfria Tjinuskibakelser

Recept av Jamiela Ruotsalainen
0.0 från 0 röster
Tillagningstid

15

minuter

Ingredienser

Beredning

  • Botten
  • Vispa rumstempererat smör och socker till en fluffig massa. Tillsätt äggen, ett i taget, och vispa väl. Tillsätt vaniljsocker och mjöl och blanda till en jämn smet.
  • Använd en t.ex. en spatel för att sprida ut smeten på en bakplåt klädd med bakplåtspapper.
  • Grädda i mitten av ugnen i 200°C i ca 15-20 minuter.
  • Låt svalna. Skär den svalnade skivan på mitten.
  • Fyllning och glasyr
  • Blanda den kondenserade mjölken tills den är slät och fördela den mellan skivorna.
  • Smält choklad och smör i vattenbad och rör till en jämn smet. Bred blandningen över bakelserna och låt stelna i kylen. Skär i portionsbitar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.