Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfria kanelsockerdonuts

Glutenfria munkar med kanelsocker

Glutenfria munkar med kanelsocker

Recept av Jamiela Ruotsalainen
0.0 från 0 röster
Tillagningstid

7

minuter

Ingredienser

Beredning

  • Deg
  • Blanda olja, vissy, ägg och socker i en skål.
  • Blanda de torra ingredienserna och tillsätt dem till degen. Rör om för att kombinera.
  • Skeda över degen i en spritspåse eller fryspåse och klipp upp hörnet.
  • Smörj munkformen med fett. Tryck in degen i hålen i munkskalet ungefär halvvägs upp.
  • Baka i ugnen i 200°C i ca 7 minuter. Ytan ska förbli ljus i färgen.
  • Dekoration
  • Blanda socker och kanel i en annan skål. Smält smöret.
  • Doppa snabbt munken i smör på båda sidor och rulla den sedan omedelbart i kanelsocker.

2 Kommentarer

  1. Jag söker febrilt efter ett recept på glutenfria munkar som är tillagade i olja. Kan du snabbt hjälpa till?
    Irja

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.