Gluteenittomat Kaneli-sokeridonitsit

AINEKSET

TAIKINA
0,5 dl öljyä
1 dl lime-vissyä
1 kananmuna
1 dl hienoa sokeria
0,5 tl suolaa
2,5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Pullajauhoseosta
1 tl leivinjauhetta
0,5 tl soodaa
1 tl vaniljasokeria
1 tl kardemummaa

KUORRUTUS
100 g voita
2 dl hienoa sokeria
2 tl kanelia

VALMISTUS

TAIKINA
Sekoita öljy, vissy, kananmuna ja sokeri kulhossa.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Sekoita sekaisin.
Lusikoi taikina pursotuspussiin tai pakastepussiin, josta leikkaat kulman auki.
Voitele donitsipelti. Pursota taikinaa donitsipellin koloihin noin puoliväliin asti.
Paista uunissa 200 asteessa noin 7 minuuttia. Pinta saa jäädä vaaleaksi.

KUORRUTUS
Sekoita toisessa kulhossa sokeri ja kaneli keskenään. Sulata voi.
Dippaa donitsi nopeasti voisulassa molemmin puoline ja pyörittele heti sen jälkeen kaneli-sokerissa.

Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *