Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfria läckra mördegskakor

Glutenfria delikatessbiskvier

Glutenfria delikatessbiskvier

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 från 0 röster
Tillagningstid

9

minuter

De glutenfria Herkkupikk-bröden är enkla att tillaga med Virtasalmi Cereal Products lätta, glutenfria mjölmix. Dessa kex är lämpliga att servera vid kaffebordet på vardagar såväl som vid speciella tillfällen. Prova och älska dem också!

Ingredienser

Beredning

  • Rör ihop smör, socker och sirap till en krämig massa.
  • Tillsätt ägget under vispning.
  • Blanda mjöl och soda och tillsätt till nätblandningen.
  • Blanda väl.
  • Låt degen jäsa i kylskåpet i en timme.
  • Forma degen till kakor på ett bakplåtspapper och grädda i en 200°C varm ugn i 9-10 minuter.
  • Servera de glutenfria kakorna med kaffe eller te.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.