Hemsidan " Glutenfria recept " Söta bakverk " Glutenfri kärnmjölkskaka

Glutenfri kärnmjölkskaka

Glutenfri kärnmjölkskaka

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 från 0 röster
Portioner

20

bitar
Tillagningstid

45

minuter

Glutenfri kärnmjölkskaka helt utan ägg! Kakans mjukhet kommer från kärnmjölken och Cereal Products Raw Flour Blend.

Ingredienser

Beredning

  • Blanda ihop de torra ingredienserna.
  • Tillsätt kärnmjölken och det smälta smöret till blandningen.
  • Blanda till en jämn smet och häll i en smord och mjölad kakform.
  • kaka Baka i 175 grader i 45-60 minuter tills den är genomkokt.
  • Blanda ingefära och citronsaft i florsockret. Tillsätt lite vatten om det behövs.
  • kaka Doppa när de svalnat och glasera.
  • Den glutenfria kärnmjölkstårtan håller sig i en vecka i rumstemperatur och två veckor i kylskåp.

6 Kommentarer

  1. Finns morotsmjölblandning i Lohja eller är det bara tillgängligt online?

    1. Hej Iitu!

      Morotsmjölblandningen är en så ny produkt att du ännu inte hittar den i många butiker. I vår onlinebutik är det enklast att beställa och du kan också hitta en större förpackningsstorlek.

    1. Hallå?

      Du kan ersätta morotsmjölblandningen med någon av våra mjölblandningar 🙂 Förhållandet förblir detsamma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.