För att ge dig bästa möjliga upplevelse använder vi och våra partners tekniker som cookies för att lagra och/eller komma åt enhetsinformation. Om du samtycker till dessa tekniker kan vi och våra partners behandla personuppgifter som surfbeteende eller unika ID:n på den här webbplatsen och visa (icke) personliga annonser. Om du inte samtycker eller återkallar ditt samtycke kan vissa egenskaper och funktioner påverkas negativt.
Klicka nedan för att samtycka till ovanstående eller göra detaljerade val. Dina val kommer endast att tillämpas på denna webbplats. Du kan när som helst ändra dina inställningar, inklusive återkalla ditt samtycke, genom att använda reglagen i cookiepolicyn eller genom att klicka på knappen Hantera samtycke längst ned på skärmen.
Den tekniska lagringen eller åtkomsten är absolut nödvändig för ett legitimt ändamål, för att möjliggöra användning av en tjänst som uttryckligen begärts av en viss abonnent eller användare, eller enbart för överföring av en kommunikation via ett elektroniskt kommunikationsnät.
Teknisk lagring eller åtkomst är nödvändig för det lagliga ändamålet att lagra inställningar som inte har begärts av abonnenten eller användaren.
Teknisk lagring eller åtkomst som uteslutande används för statistiska ändamål.
Teknisk lagring eller åtkomst som uteslutande används för anonyma statistiska ändamål. Utan en stämning, frivilligt samtycke från din internetleverantör eller ytterligare register från tredje part kan data som lagras eller hämtas enbart för detta ändamål i allmänhet inte användas för att identifiera dig.
Teknisk lagring eller åtkomst behövs för att skapa användarprofiler för att skicka annonser eller för att spåra en användare på webbplatsen eller på flera webbplatser för liknande marknadsföringsändamål.
Ni har välsmakande recept. Som bravur sommarcaféets paj med olika bär och andra fyllningar. Den bästa...
Men nu frågar jag eftersom jag är spannmålsallergiker, inga spannmål, också havre fastän det är glutenfritt. Havre verkar finnas överallt nu. Mjöl med havre får bli kvar på hyllan i affären. Alternativen minskar.
Jag behöver ett tips, vad man ska ersätta havre med, i t.ex. det här receptet???
frågar "olycklig" spannmålsallergiker
Hej Kristiina!
Tack för din kommentar. Du kan ersätta havre med exempelvis bovete. Vi har både bovetekli och bovetekross i vårt sortiment, som skulle kunna passa som ersättning för havre här. Bovete har en starkare smak än havre, så jag rekommenderar att du testar receptet med en något mindre mängd bovete än i originalreceptet. Detta gäller endast om du inte är bekant med bovete. 🙂