Hemsidan " Glutenfria recept " Spannmålsprodukt Glutenfri bärpaj

Spannmålsprodukt Glutenfri bärpaj

Spannmålsprodukt Glutenfri bärpaj

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 från 0 röster
Portioner

12

st
Tillagningstid

30

minuter

Spannmålsproduktens glutenfria bärpaj är ett läckert inslag på kaffebordet när som helst på året. havreflingor Virtasalmi's Grain Products ger pajdegen en fin mjukhet.

Ingredienser

Beredning

  • Rör ihop smör och socker till en grädde.
  • Tillsätt ägget under omrörning.
  • Blanda de torra ingredienserna och tillsätt dem till degen.
  • Blanda degen tills den är slät.
  • Klicka ut degen i botten och runt kanterna på den smorda pajformen.
  • Fyllning
  • Häll blåbären på toppen.
  • Blanda ingredienserna till fyllningen och häll över blåbären.
  • Baka i 200 °C varm ugn i ca 30 minuter.
  • Låt pajen svalna något före servering. Den spannmålsfria glutenfria bärpajen är klar att avnjutas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.