Startsida " Glutenfria recept " Glutenfri paj med tranbär, blåbär och vit choklad

Glutenfri paj med tranbär, blåbär och vit choklad

Glutenfri paj med tranbär, blåbär och vit choklad

Recept av Jamiela Ruotsalainen
0.0 från 0 röster
Portioner

16

st
Total tid

25

minuter

Ingredienser

Beredning

  • Hacka chokladen och de torkade tranbären fint.
  • Blanda de torra ingredienserna med tranbär och chokladbitar i en skål.
  • Tillsätt smält smör, ägg och vichyvatten med en trägaffel tills det blir en slät smet.
  • Häll upp i en smord pajform (27 cm i diameter).
  • Strö blåbären över och grädda i ugnen på 200 grader i ca 25-35 minuter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.