Gluteeniton Karpalo-Mustikka-Valkosuklaapiirakka

AINEKSET

2 dl hienoa sokeria
2 tl vaniljasokeria
3 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Pullajauhoseosta
1,5 tl leivinjauhetta
75 g valkoista suklaata
75 g kuivattuja karpaloita
150 g sulatettua voita tai margariinia
1 dl vichyvettä (tai tuoremehua)
2 kananmuna

PINNALLE
1,5 dl mustikoita

VALMISTUS

Pilko suklaa ja kuivatut karpalot pieneksi.
Sekoita kuivat ainekset sekä karpalo ja suklaapalat kulhossa sekaisin.
Lisää sulatettu voi, kananmunat ja vichyvesi puuhaarukalla tasaiseksi taikinaksi.
Kaada voideltuun piirakkavuokaan (halk. 27 cm).
Ripottele mustikat pinnalle ja paista uunissa 200 asteessa noin 25-35 minuuttia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *