Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Karpalo-Mustikka-Valkosuklaapiirakka
Gluteeniton Karpalo-Mustikka-Valkosuklaapiirakka
Resepti julkaistu
Gluteeniton Karpalo-Mustikka-Valkosuklaapiirakka
Reseptin kirjoittaja Jamiela Ruotsalainen
Annokset
16
kplKokonaisaika
25
minuuttiaAinekset
2 dl hienoa sokeria
2 tl vaniljasokeria
3 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Pullajauhoseosta
1,5 tl leivinjauhetta
75 g valkoista suklaata
75 g kuivattuja karpaloita
150 g sulatettua voita tai margariinia
1 dl vichyvettä (tai tuoremehua)
2 kananmuna
- Pinnalle
1,5 dl mustikoita
Valmistus
- Pilko suklaa ja kuivatut karpalot pieneksi.
- Sekoita kuivat ainekset sekä karpalo ja suklaapalat kulhossa sekaisin.
- Lisää sulatettu voi, kananmunat ja vichyvesi puuhaarukalla tasaiseksi taikinaksi.
- Kaada voideltuun piirakkavuokaan (halk. 27 cm).
- Ripottele mustikat pinnalle ja paista uunissa 200 asteessa noin 25-35 minuuttia.