Hemsidan " Glutenfria recept " Glutenfri ostliknande kanelbullepaj

Glutenfri ostliknande kanelbullepaj

Glutenfri ostliknande kanelbullepaj

Recept av Jamiela Ruotsalainen
0.0 från 0 röster
Portioner

12

st
Tillagningstid

40

minuter

Ingredienser

Beredning

  • Botten
  • Blanda det mjuka smöret och mjölet.
  • Tillsätt vattnet och blanda till en jämn smet. Tillsätt den rivna osten och blanda.
  • Klicka ut degen i den smorda pajformen och grädda i 200 grader i ca 10 minuter.
  • Fyllning
  • Hacka champinjonerna i små bitar. Lägg bitarna i en het panna och koka tills vätskan har avdunstat.
  • Finhacka baconet och stek det. Blanda ihop ingredienserna till fyllningen och fördela över bottnen.
  • Baka i 200 grader i ca 30 minuter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.