Gluteeniton Juustoinen Kanttarellipiirakka

AINEKSET

POHJA
100 g margariinia tai voita
2,5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Härkäpapujauhoseosta
1,5 dl juustoraastetta
1-2 rkl vettä

TÄYTE
1 litra tuoreita, puhdistettuja kantarelleja
1 pkt (170g) pekonia
2 kananmunaa
1 prk Valio Kippari -ruokakermaa
2 dl juustoraastetta
pippuria

VALMISTUS

POHJA
Sekoita pehmeä voi ja jauhot keskenään.
Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi. Lisää juustoraaste ja sekoita.
Taputtele taikina voideltuun piirakkavuokaan ja esipaista 200 asteessa noin 10 minuuttia.

TÄYTE
Pilko sienet pieneksi. Laita palat kuumalle pannulle ja kypsennä kunnes neste on haihtunut pois.
Pilko pekoni pieneksi ja ruskista se. Sekoita täytteen ainekset keskenään ja levitä pohjan päälle.
Paistaa 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *