Hemsidan " Glutenfri Bovetekross " Glutenfria citronkakor

Glutenfria citronkakor

Glutenfria citronkakor

Recept av Kirsi Euspilys
0.0 från 0 röster
Portioner

20

st
Tillagningstid

15

minuter

Ingredienser

Beredning

  • Vispa ägg och socker tills det är skummigt.
  • Tillsätt det avsvalnade smälta smöret till skummet.
  • Blanda ihop de torra ingredienserna och tillsätt dem till blandningen.
  • Ställ in degen i kylen i en halvtimme.
  • Gör en boll av degen och skär den i 20 bitar.
  • Rulla till bollar i händerna.
  • Grädda kakorna i ugnen i 225°C i 15 minuter.
  • Dekorera som du vill, t.ex. med choklad (du kan tillsätta en droppe citronarom i chokladen)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.