Gluteenittomat Sitruunapikkuleivät

Gluteenittomat Sitruunapikkuleivät

AINEKSET

1 muna
0.5 dl ruokosokeria
50 g voita
0.75 tl leivinjauhetta
1.5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Pullajauhoseosta
0.5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Tattarirouhetta
1 tl sitruuna-aromia

VALMISTUS

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.
Lisää vaahtoon jäähtynyt voisula.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää sekaan.
Laita tainina puoleksi tunniksi jääkaappiin.

Tee taikinasta pötkö ja leikkaa 20 osaan.
Pyörittele käsissä palloiksi.
Paista pikkuleipiä leivinuunissa 225 asteessa 15 minuuttia.
Koristele haluamallasi tavalla esim. suklaalla ( voit lisätä suklaaseen tipan sitruuna-aromia )

Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *