Hemsidan " Glutenfri Bovetekli " Glutenfria chips av bovete

Glutenfria bovetechips

Glutenfria bovetechips

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 från 0 röster
Portioner

24

st
Tillagningstid

5

minuter

Glutenfria bovetechips är enkla att tillaga med glutenfri bovetekli från Cereal Product. Degen ger cirka 24 chips. Virtasalmis glutenfria bovetemos är mycket rikt på fibrer och protein, vilket gör det perfekt för näringsrika mellanmål.

Ingredienser

Beredning

  • Smält margarinet.
  • Blanda ihop de torra ingredienserna och tillsätt fett och ägg.
  • Spritsa ut blandningen glest på ett bakplåtspapper.
  • Baka i en 200 °C varm ugn i 5-8 minuter.
  • Lyft upp de varma kakorna med en slickepott på ett böjt underlag (t.ex. ett bakplåtspapper eller en baseboll- eller basketkorg täckt med bakplåtspapper) och låt svalna före servering.
  • Glutenfria bovetechips smakar utmärkt som de är eller doppade i valfri dipp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.