Hemsidan " Glutenfri Mjölmix för Bullar " Glutenfri bärpaj med bunsmjölsmix

Glutenfri bärpaj med bunsmjölsmix

Glutenfri bärpaj med bunsmjölsmix

Recept av Kirsi Euspilys
0.0 från 0 röster
Portioner

12

bitar
Tillagningstid

30

minuter

Glutenfri bärpaj med bunpulvermix är lätt att göra med färska eller frysta bär. 

Ingredienser

Beredning

  • Botten
  • Rör ihop det mjuka smöret och sockret.
  • Tillsätt ägg och smaksättare i skummet.
  • Tillsätt de torra ingredienserna under försiktig omrörning.
  • Tryck ut degen i den smorda pajformen.
  • Fyllning
  • Toppa med bärblandningen och lite syltsocker.
  • Blanda de övriga fyllningarna ovanpå bären.
  • Om du vill kan du strö lingon på toppen.
  • Grädda bottnen i ca 200°C i 30 minuter.


  • Glutenfri bärpaj gjord med en bunke mjölblandning är bäst när den svalnat något. Kirsi Epäilys |Villa Kanervas bakugn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.