Hemsidan " Glutenfri Fint Bovetemjöl " Glutenfria chokladkakor

Glutenfria chokladkakor

Glutenfria chokladkakor

Recept av Kirsi Euspilys
5.0 från 1 röst
Tillagningstid

8

minuter

Enkla glutenfria chokladkakor gjorda på bovetemjöl från Virtasalmi Cereal Products.

Ingredienser

Beredning

  • Rör ihop smör och socker till en grädde.
  • Tillsätt ägget och den smälta, avsvalnade chokladen.
  • Blanda de torra ingredienserna och tillsätt dem till degen.
  • Låt degen stelna i kylen i några timmar.
  • Använd händerna för att forma degen till valfria kakor. (t.ex. stänger eller runda kakor.)
  • Grädda kakorna i ugnen i 225°C i 8-10 minuter.
  • Doppa kakorna i smält choklad.


  • Glutenfria chokladkakor är redo att serveras så snart chokladen har stelnat. Kirsi Epäilys |Villa Kanervas bakugn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.