Gluteenittomat Suklaatanko Pikkuleivät

Gluteenittomat Suklaatanko Pikkuleivät

Helpot suklaiset pikkuleivät Virtasalmen Viljatuotteen tattarijauhosta.

AINEKSET

175 g voita
1 dl sokeria
1 dl fariinisokeria
2 tl vaniljasokeria
1 muna
80 g gluteenitonta suklaata
0.5 dl perunajauhoja
3.5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Hienoa Tattarijauhoa
1 tl leivinjauhetta

VALMISTUS

Vaahdota voi ja sokeri.
Lisää joukkoon muna sekä sulatettu jäähtenyt suklaa.
Sekoita kuivataineet keskenään ja lisää taikinaan.
Anna taikinan jähmettyä jääkaapissa muutaman tunnin.

Leivo käsin taikinasta haluamasi muotoisia pikkuleipiä. (esim tankoja tai pyöreitä pikkuleipiä.)
Paista pikkuleipiä leivinuunissa 225 asteen lämmössä 8-10 minuuttia.
Dippaa pikkuleipiä sulatetussa suklaassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *