Etusivu » Gluteeniton Hieno Tattarijauho » Gluteenittomat Suklaatanko Pikkuleivät
Gluteenittomat Suklaatanko Pikkuleivät
Resepti julkaistu
Gluteenittomat Suklaatanko Pikkuleivät
Reseptin kirjoittaja Kirsi Epäilys
Kypsennysaika
8
minuuttiaHelpot gluteenittomat suklaatanko pikkuleivät valmistuvat Virtasalmen Viljatuotteen tattarijauhosta.
Ainekset
175 g voita
1 dl sokeria
1 dl fariinisokeria
2 tl vaniljasokeria
1 muna
80 g gluteenitonta suklaata
0,5 dl perunajauhoja
3,5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Hienoa Tattarijauhoa
1 tl leivinjauhetta
Valmistus
- Vaahdota voi ja sokeri.
- Lisää joukkoon muna sekä sulatettu jäähtenyt suklaa.
- Sekoita kuivataineet keskenään ja lisää taikinaan.
- Anna taikinan jähmettyä jääkaapissa muutaman tunnin.
- Leivo käsin taikinasta haluamasi muotoisia pikkuleipiä. (esim tankoja tai pyöreitä pikkuleipiä.)
- Paista pikkuleipiä leivinuunissa 225 asteen lämmössä 8-10 minuuttia.
- Dippaa pikkuleipiä sulatetussa suklaassa.
- Gluteenittomat suklaatanko pikkuleivät ovat valmiit tarjottaviksi, kunhan suklaa on jähmettynyt.
Kirsi Epäilys | Villa Kanervan Leivinuuni