Etusivu » Gluteeniton Härkäpapujauhoseos » Gluteeniton Broileripiirakka
Gluteeniton Broileripiirakka
Resepti julkaistu
Gluteeniton Broileripiirakka
Reseptin kirjoittaja Kirsi Epäilys
Annokset
12
kplKypsennysaika
45
minuuttiaTämä ihana juustoinen gluteeniton broileripiirakka on valmistettu Virtasalmen Viljatuotteen gluteenittomasta härkäpapujauhoseoksesta.
Ainekset
- Pohja
50 g voita
80 g Virtasalmen Viljatuotteen gluteenitonta Härkäpapujauhoseosta
100 g emmental-juustoraastetta
- Täyte
1 dl 15 % ruokakermaa
1 dl ruokakermaa kolme yrttiä
0,5 tl suolaa
2 munaa
100 g emmental-juustoraastetta
150 g Snellmanin savubroilerin fileesuikaleita
Valmistus
- Pohja
- Sulata voi.
- Sekoita jauhot ja nypi juustoraaste joukkoon.
- Taputtele taikina piirakkavuoan pohjalle.
- Esipaista 10 minuuttia 200 asteessa.
- Täyte
- Ripottele broilrisuikaleet esipaistetun pohjan päälle.
- Sekoita loput aineet keskenään ja kaada pohjan päälle.
- Paista 200 asteessa noin 35 minuuttia.
- Gluteeniton broileripiirakka on parhaimmillaan hieman jäähtyneenä.
Kirsi Epäilys | Villa Kanervan Leivinuuni