Glutenfri räkpaj

Glutenfri räkpaj

Recept av Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 från 0 röster
Portioner

12

st
Tillagningstid

40

minuter

Ingredienser

Beredning

  • Botten
  • Blanda ihop basingredienserna.
  • Lägg bakplåtspapper i botten på en lös ugnsform (24 cm) eller använd en vanlig pajform.
  • Tryck ut degen i botten och på sidorna av formen.
  • Förgrädda bottnen i ugnen på 200°C i 10 minuter.
  • Fyllning
  • Tina och låt de frysta räkorna rinna av.
  • Finhacka purjolök och dill.
  • Blanda ihop ingredienserna till fyllningen.
  • Fördela fyllningen över den förgräddade bottnen.
  • Grädda pajen i mitten av ugnen i ca 30 minuter.
  • Låt stå i ca 15 minuter före servering.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.