Etusivu » Gluteeniton Härkäpapujauhoseos » Gluteeniton Katkarapupiirakka
Gluteeniton Katkarapupiirakka
Resepti julkaistu
Gluteeniton Katkarapupiirakka
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Annokset
12
kplKypsennysaika
40
minuuttiaAinekset
- Pohja
100 g voita
2,5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Härkäpapujauhoseosta
1,5 tl leivinjauhetta
1 dl juustoraastetta
0,5 dl vettä
- Täyte
250 g katkarapuja
200 g tuorejuustoa
2 kananmunaa
2 dl juustoraastetta
pala purjosipulia
0,5 tl mustapippuria jauheena
1 dl tilliä silputtuna
Valmistus
- Pohja
- Sekoita pohjan ainesosat keskenään.
- Laita leivinpaperi irtopohjavuoan (24 cm) pohjalle tai käytä tavallista piirakkavuokaa.
- Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoille.
- Esipaista pohja 200 asteessa uunin alatasolla 10 minuuttia.
- Täyte
- Sulata ja valuta pakastekatkaravut.
- Pilko purjosipuli ja tilli pieneksi silpuksi.
- Sekoita täytteen ainesosat keskenään.
- Levitä täyte esipaistetun pohjan päälle.
- Paista piirakkaa noin 30 minuuttia uunin keskitasolla.
- Anna vetäytyä noin 15 minuuttia ennen tarjoilua.