Glutenfri kycklingpaj

Glutenfri kycklingpaj

Recept av Kirsi Euspilys
0.0 från 0 röster
Portioner

12

st
Tillagningstid

45

minuter

Denna härligt ostliknande glutenfria kycklingpaj är gjord på Virtasalmi Cereal Products glutenfria mjölmix för bullbönor.

Ingredienser

Beredning

  • Botten
  • Smält smöret.
  • Blanda mjölet och vänd ner den rivna osten.
  • Klicka ut degen i pajformens botten.
  • Förbaka i 10 minuter i 200°C.
  • Fyllning
  • Fördela kycklingstrimlorna över den förgräddade basen.
  • Blanda ihop resten av ingredienserna och häll över bottnen.
  • Baka i 200 grader i ca 35 minuter.


  • Glutenfri kycklingpaj är godast när den svalnat något. Kirsi Epäpäilys |Villa Kanervas bakugn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och omfattas av Googles sekretesspolicy och användarvillkor.