Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Pumpkin Spice -muffinsit

Gluteenittomat Pumpkin Spice -muffinsit

Gluteenittomat Pumpkin Spice -muffinsit

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annoksia

12

annosta

Valmista herkulliset muffinsit myskikurpitsasta. Tuorejuustoruusukkeet viimeistelevät nämä gluteenittomat kuppikakut upeiksi tarjottaviksi.

Ainekset

  • 2 dl myskikurpitsasosetta (1 pieni kurpitsa)

  • 3,5 dl Viljatuotteen Gluteenitonta Pullajauhoseosta

  • 1 tl leivinjauhetta

  • 1 tl ruokasoodaa

  • 1 tl kanelia

  • 1 ml jauhettua muskottia

  • 0,5 tl jauhettua inkivääriä

  • 2 ml jauhettua neilikkaa

  • 0,5 tl suolaa

  • 1 dl fariinisokeria

  • 1 dl sokeria

  • 1 dl rypsiöljyä

  • 3 kpl kananmunia

  • Kuorrute
  • 100 g voita

  • 200 g tuorejuustoa

  • 3 dl tomusokeria

Valmistus

  • Kuori myskikurpitsa ja poista siemenet. Leikkaa kurpitsa noin 1 cm kuutioiksi, siirrä kattilaan ja kaada vettä päälle niin että kuutiot peittyvät.
  • Keitä kuutiot pehmeiksi, valuta ja soseuta kurpitsa sauvasekoitinta käyttäen. Siirrä sose laakeaan kulhoon jäähtymään siksi aikaa kun yhdistät jauhoseoksen, öljyn ja mausteet.
  • Lisää joukkoon viimeisenä kananmunat ja sekoita ainekset nopeasti sekaisin.
  • Annostele taikinaa muffinsivuokiin, jätä kohoamiselle varaa noin puolet vuokan korkeudesta.
  • Paista 200 asteisessa uunissa 15-20 minuutin ajan.
  • Anna muffinisien jäähtyä ennen kuorruttamista.
  • Kuorrutus
  • Yhdistä huoneenlämpöinen voi sekä tuorejuusto. Käytä sähkövatkainta tasaisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Lisää joukkoon tomusokeri ja sekoita hyvin, esimerkiksi nuolijaa käyttäen. Siirrä kuorrute pursotuspussiin.
  • Valitse sopiva kärki eli tylla ja pursota koristeellinen ruusuke muffinsin pinnalle. Tarjoile.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.