Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat teff-banaanipannukakut

Gluteenittomat teff-banaanipannukakut

Gluteenittomat teff-banaanipannukakut

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta

Gluteenittomat teff-banaanipannukakut sopivat loistavasti brunssille tai jälkiruuaksi ja ne ovat todella helppoja valmistaa. Mikä parasta, niiden valmistuksessa on käytetty uutuustuotettamme gluteenittomia Teff puurohiutaleita! Teff puurohiutaleet paitsi maistuvat hyviltä, myös ovat erittäin ravinteikkaita ja siten myös hyväksi sinulle. Lue lisää teffin hyödyistä tuotteen tiedoista.

Ainekset

Valmistus

  • Laita kaikki ainekset blenderiin ja sekoita tai sekoita ainekset sekaisin sauvasekoittimella. Anna taikinan turvota n. 15-30min.
  • Paista taikinasta pieniä lettuja öljytyllä pannulla (tai voissa) keskilämmöllä.
  • Nauti gluteenittomat teff-banaanipannukakut lämpöisinä vaikkapa siirapin tai kermavaahdon kanssa.

    Ina Elevant | Gluteenitonta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.