gluteenittomat suklaamuffinssit

Gluteenittomat Suklaamuffinssit

20kpl
Maailman parhaimmat suklaamuffinssit! Lisää suklaisuutta herkullisella cupcake-kuorrutuksella!

AINEKSET

150 g voita tai margariinia
2 dl sokeria
2 kananmunaa
1/2 dl kylmää vettä
2 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Härkäpapujauhoseosta
1 1/2 dl mantelijauhetta
2 rkl kaakaojauhetta
2 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
50 g maitosuklaa paloja (muista tarkistaa gluteenittomuus!)

KUORRUTUS
9 dl tomusokeria
100 g margariinia
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl kaakaojauhetta
2 tl vaniljauutetta

VALMISTUS

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.
Lisää kananmunat ja kylmä vesi.
Sekoita kuivat ainekset keskenään ja yhdistä seokseen. Heitä viimeiseksi joukkoon suklaan palaset.
Annostele taikina muffinivuokiin.
Paista 200 asteessa 15 minuuttia.

KUORRUTUS
Sekoita tehosekoittimella tai käsivatkaimella tuorejuusto, lähes sulatettu margariini ja vaniljauute tasaiseksi. Sekoita tomusokeri ja kaakaojauhe keskenään. Lisää muutama desi kerrallaan sokeriseosta hyvin sekoittaen. Voit peittää kulhon esimerkiksi keittiöliinalla sekoituksen ajaksi. Seoksesta tulee melko kovaa ja raskasta, eikä sen kuulu jäädä juoksevaksi.

Anna muffinssien jäähtyä kunnolla ennen kuorrutusta. Laita pursotus pussi syvään maljakkoon tai lasiin ja käännä reunat lasin ulkopuolelle. Nostele kuorrutetta pussiin ja sulje täynnä oleva pussi tiukasti esimerkiksi pussinsulkijalla. Koristele muffinssit ja raasta päälle suklaata.

Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *