Gluteenittomat suklaa-tahinipatukat

Gluteenittomat suklaa-tahinipatukat

Vegaani ja gluteeniton välipala joka pitää nälän loitolla!

AINEKSET

noin 6 patukkaa

3 ½ dl Virtasalmen Viljatuotteen gluteenittomia kaurahiutaleita
1 dl Virtasalmen Viljatuotteen gluteenittomia tattarihiutaleita
1 dl murskattuja pekaanipähkinöitä
ripaus suolaa
2 rkl chia-siemeniä
1 tl kanelia
1 dl tahinia
½ -1 dl vaahterasiirappia
1 tl vaniljauutetta

1 dl tummaa suklaata hippuina

VALMISTUS

Sekoita kaurahiutaleet, tattarihiutaleet, pekaanipähkinät, chia-siemenet, suola ja kaneli keskenään kulhossa. Sekoita tahini, vaahterasiirapin ja vaniljan kanssa toisessa kulhossa. Kaada kuivat ainekset tahini seoksen joukkoon ja sekoita kunnes tasaista.

Vuoraa neliön/suorakaiteen mallinen astia leivinpaperilla ja painele seos tiukasti astiaan. Laita jääkaappiin pariksi tunniksi jähmettymään. Kun seos on jähmettynyt, leikkaa se patukoiksi. Sulata suklaa mikrossa ja koristele patukat sillä. Laita jääkaappiin siksi aikaa, että suklaa jähmettyy.

Selma Mönkäre | Fit Foodie Selma

Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *