Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat mansikka-valkosuklaamuffinssit
Gluteenittomat mansikka-valkosuklaamuffinssit
Resepti julkaistu
Gluteenittomat mansikka-valkosuklaamuffinssit
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Kypsennysaika
20
minuuttiaKesäiset gluteenittomat mansikka-valkosuklaamuffinssit makean himoon! Ainekset vain sekaisin, muffinissit uuniin ja herkuttelemaan!
Ainekset
1 kananmuna
1 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
100 g margariinia sulatettuna
0,5 dl maitoa
2,5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Pullajauhoseosta
1,5 tl vaniljasokeria
n. 100 g valkosuklaata
rasiallinen mansikoita
Valmistus
- Vispaa kananmuna ja sokeri sekaisin. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää taikinaan sulatettu margariini sekä kuivat aineet ja maito vuorotellen. kaada taikinan joukkoon pieneksi pilkotut mansikat ja valkosuklaat. Kääntele sekaisin varovasti.
- Nostele lusikalla tai jäätelökauhalla muffinssivuokiin. Halutessasi aseta päälle muutama mansikan ja valkosuklaan palanen. Paista 200 asteessa n. 20 minuuttia.
- Gluteenittomat mansikka-valkosuklaamuffinssit ovat parhaimmillaan uunituoreina.
Mikä gluteeniton valkosuklaa??
Laktoositon?
Hei Mari!
Suklaat saattavat usein sisältää gluteenia, mikä mainitaan myös kyseisten suklaiden myyntipakkauksissa. Osalla valmistajista on gluteenittomiksi merkittyjä suklaita. Esimerkiksi Pandan suklaalevyt ovat gluteenittomia. Kannattaakin aina tarkistaa suklaan tuotetiedot pakkauksesta. 🙂
Ska det verkligen vara 1,5 dl vaniljsocker?
Hej Annette,
Ledsen för förseningen med att svara. Tack för din uppmärksamhet! Det finns verkligen ett fel i receptet, den korrekta mängden vaniljsocker är 1,5 tsk. Vi kommer att rätta till felet.