Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Riisipiirakat Härkäpapujauhoseoksesta
Gluteenittomat Riisipiirakat Härkäpapujauhoseoksesta
Resepti julkaistu
Gluteenittomat Riisipiirakat Härkäpapujauhoseoksesta
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Gluteenittomat riisipiirakat härkäpapujauhoseoksesta ovat runsaskuituisia ja herkullisia maultaan. Kokeile ja ihastu sinäkin!
Ainekset
- Kuoritaikina
2 dl kylmää vettä
1 tl suolaa
1 rkl öljyä
250 g (n. 4 dl) Virtasalmen Viljatuotteen Härkäpapujauhoseosta
- Täyte
riisipuuroa
- Ohje
1 l maitoa
2 dl vettä
1 tl suolaa
Valmistus
- Riisipuuro
- Keitä riisi vedessä.
- Lisää maito vähitellen.
- Keitä miedolla lämmöllä n. 1 tunti ja lisää suola
- Taikina
- Sekoita ainekset keskenään kiinteäksi palloksi.
- Jaa taikina 20 osaan.
- Pulikoi ja täytä puurolla.
- Rypytä ja paista uunissa 275 asteessa kypsiksi.
- Voitele kypsät piirakat maito-voi seoksella.
- Gluteenittomat riisipiirakat härkäpapujauhoseoksesta ovat maultaan herkullisen tummia. Nauti hieman jäähtyneenä tai pakasta myöhempää herkuttelua varten.
© Noora Viljakainen