Gluteenittomat Riisipiirakat Härkäpapujauhoseoksesta

AINEKSET

KUORITAIKINA
2 dl kylmää vettä
1 tl suolaa
1 rkl öljyä
250 g (n.4 dl) Virtasalmen Viljatuotteen Härkäpapujauhoseosta

TÄYTE
riisipuuroa

OHJE
1 l maitoa
2 dl vettä
2 dl Virtasalmen Viljatuotteen Puuro- ja piirakkariisiä
1 tl suolaa

VALMISTUS

Sekoita ainekset keskenään kiinteäksi palloksi.
Jaa taikina 20 osaan.
Pulikoi ja täytä puurolla.
Rypytä ja paista uunissa 275 asteessa kypsiksi.
Voitele kypsät piirakat maito-voi seoksella.

RIISIPUURO
Keitä riisi vedessä.
Lisää maito vähitellen.
Keitä miedolla lämmöllä n. 1 tunti ja lisää suola

© Noora Viljakainen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *