Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat mustikkamysli jugurttijäätelöt
Gluteenittomat mustikkamysli jugurttijäätelöt
Resepti julkaistu
Gluteenittomat mustikkamysli jugurttijäätelöt
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Gluteenittomat mustikkamysli jugurttijäätelöt ovat ihanan raikas ja kesäinen välipala! Nyt voit syödä jäätelöä vaikka aamupalaksi!
Ainekset
400 g ”Greek style” maustamatonta soijajugurttia
2-3 rkl vaahterasiirappia
ripaus aitoa vaniljajauhetta
- Lisäksi:
noin 1 dl kotimaisia mansikoita pilkottuna
noin 1 dl kotimaisia vadelmia pilkottuna
noin 1 dl kotimaisia mustikoita
- Lisäksi:
Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Mustikkamysliä noin 1-2 rkl per jäätelömuotti, riippuen muotin koosta
Valmistus
- Sekoita jugurtti, vaahterasiirappi ja vanilja. Ota jugurtista noin puolet, lisää siihen marjat ja sekoita kevyesti, mutta niin, että marjat värjäävät jugurtin. Lisää jäätelömuotteihin vuorotellen marja-jugurttiseosta, pelkkää jugurttia ja mustikka mysliä, kunnes muotti on täynnä. Voit hieman vaikka lusikan varrella vielä varovasti sekoittaa ja sitten kopauttaa muottia pöytää vasten, jotta minimoit ilmakuplat. Voit ihan päällimmäiseksi lisätä vielä mysliä ja hieman jugurttia, joka pitää myslin kiinni jäätelössä.
- Työnnä jäätelötikut muotteihin ja pakasta jäätelöitä noin 4-6 tuntia tai yön yli. Kun otat gluteenittomat mustikkamysli jugurttijäätelöt pakkasesta, valuta muotin päälle hetken aikaa lämmintä vettä, niin saat jäätelöt irtoamaan helpommin.
- Nauti vaikka aamupalana tai välipalana – lapset tykkäävät varmasti, miksei aikuisetkin! Ihan paras kesäaamun herätys!