Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Mokkapalat Teff-jauhoilla
Gluteenittomat Mokkapalat Teff-jauhoilla
Resepti julkaistu
Gluteenittomat Mokkapalat Teff-jauhoilla
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Annokset
1
pellillinenKypsennysaika
30
minuuttiaGluteenittomat mokkapalat teff-jauhoilla, ovat tavallista tummempi herkku. Kokeile ja ihastu.
Ainekset
1,5 dl vettä
200 g kookosöljyä tai voita
3 dl sokeria
0,5 tl suolaa
4 kananmunaa
5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Tummaa Teff jauhoa
1 tl leivinjauhetta
- Kuorrutus
50 g (maidotonta) margariinia
4 rkl kuumaa kahvia
3 dl tomusokeria
1 ml suolaa
2 rkl kaakaojauhetta
Valmistus
- Turvota psyllium vedessä.
- Vaahdota rasva, sokeri ja suola.
- Lisää kananmunat ja vaahdota.
- Lisää jauhot ja psylliumhyytelö.
- Paista uunipellillä 175 asteessa n. 30 minuuttia.
- Kuorrutus
- Sekoita ainekset huolellisesti ja levitä jäähtyneelle ja paloiksi leikatulle leivoslevylle. (säästä leivokset seuraavaan päivään jos pystyt)
- Gluteenittomat mokkapalat teff-jauhoilla, ovat ihana hieman tavallista tummempi herkku kahvipöytään tai juhliin.