Gluteenittomat Karjalanpiirakat

AINEKSET

vettä
1dl tattarijauhoa
1 dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta
1 dl Virtasalmen Viljatuotteen Tummaa Gluteenitonta Jauhoseosta
½ tl suolaa
1 tl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Psylliumia

TÄYTE
2,5 dl puuroriisiä
vettä
maitoa
ripaus suolaa
1 kananmuna

VALMISTUS

Sekoita veteen suola ja psyllium.
Anna turvota joitain minuutteja.
Sekoita jauhot pienissä erissä vesi-suola-psylliumseokseen.

TÄYTE
Suolalla maustettua jäähtynyttä riisipuuroa.
Sekoita puuroon yksi raaka kanamuna.

Tähän taikinamäärään sopiva riisimäärä on 2,5 dl

Pyöritä taikinasta tanko ja jaa tanko n. 15 yhtä suureen palaan. Kaulitse taikinapala kerrallaan piirakankuoreksi, täytä ja rypytä. Huom. tarvitset jauhoja taikinapalan alle, jotta kaulinta onnistuu. Paista piirakat 250-asteessa noin 10 min. Voitele piirakat heti uunista ottamisen jälkeen voisulalla

Tulosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *